Coffee Time @ The Library Coffee Bar, Viva City

Memang confirm tak jadi tengok movie. Kitaorang jalan-jalan dalam mall cari kasut. Hampir semua kedai kasut dah di masuk, tapi satu pun tak berkenan. Dah penat berjalan, perut pun dah terasa lapar balik. Tapi tak nak yang heavy, nak lite-lite je. Teringat member kata ada The Library Coffee Bar. So, kitaorang terus pergi cari.

Tekak terasa nak makan cake and hot coffee. Cashier kata kalau beli dua air, dapat free satu cake. Not bad. Since kita duaorang memang nak order air, so satu cake memang confirm dapat. Mel tambah waffle satu.┬áSekali masa diaorang hantar order, yang sampainya swiss roll. Punyalah aku dah imagine ‘cake’. Seriously, swiss roll dia tak sedap tapi waffle dia sedap. Coffee pun so-so.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *