Coffee Time @ The Library Coffee Bar, Viva City

Memang confirm tak jadi menonton wayang. Kitaorang jalan-jalan dalam mall cari kasut. Hampir semua kedai kasut dah di masuk, tapi satu pun tak berkenan. Dah penat berjalan, perut pun dah terasa lapar balik. Tapi tak nak yang berat, nak lite-lite je. Teringat kawan bagitahu ada The Library Coffee Bar. Kitaorang terus pergi cari.

Tekak terasa nak makan cake and hot coffee. Cashier kata kalau beli dua air, dapat percuma satu cake. Boleh tahan. Sebab kita dua orang memang nak order air, jadi dapat satu cake percuma. Mel tambah waffle satu. Masa diaorang hantar order, yang sampainya swiss roll. Punyalah aku dah membayangkan ‘cake‘. Kecewa, swiss roll dia tak sedap tapi waffle dia sedap. Coffee pun biasa je.

Green tea swiss roll
Green tea swiss roll, waffle, coffee & chocolate ice blended

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *