Her Self Reward Dinner @ The Bing! Padungan

Another cheat day! Memonteng lagi selepas A Journey To The Memory. Seriously, penat giler driving dari Kuching-Miri, Miri-Kuching. Nak tukar co-driver Puan Hajah pulak macam tak berapa nak yakin. Since dah penat, harus pergi urut untuk betulkan balik urat saraf.

Sebelum tu, dah whatsapp Mel siap-siap tanya dia ada plan tak. Katanya just nak bayar PTPTN, for the very last time. So, bolehlah jumpa lepas dia balik kerja and on the same time aku dah siap urut. Kitaorang janji jumpa dekat UTC. Kereta Mel parking sana, kitaorang satu kereta je.

Sampai dekat The Bing! tak tau nak order apa. Rasa nak makan kek, tapi macam rasa lapar. Jadinya order cake and lasagna, then air mocha latte. Mel order salad dengan ice blended chocolate. Boleh tahan jugak rasa, sedap. Suasana dalam tu pun ok. Ke memang sebab tak ramai orang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *