Her Self Reward Dinner @ The Bing! Padungan

Another cheat day!

Memonteng lagi selepas A Journey To The Memory. Seriously, penat giler memandu dari Kuching-Miri, Miri-Kuching. Nak tukar co-driver Puan Hajah pulak macam tak berapa nak yakin. Sebab dah penat, harus pergi urut untuk betulkan balik urat saraf.

Sebelum tu, dah whatsapp Mel siap-siap tanya dia ada plan tak. Katanya nak pergi bayar PTPTN, untuk kali terakhir. Bolehlah jumpa lepas dia balik kerja dan dalam masa yang sama aku dah siap urut. Kitaorang janji jumpa dekat UTC. Kereta Mel tinggal di sana, kitaorang naik satu kereta je.

Sampai dekat The Bing! tak tau nak order apa. Rasa nak makan kek, tapi macam rasa lapar. Jadinya order cake and lasagna, air mocha latte. Mel order salad dengan chocolate ice blended. Boleh tahan jugak rasa, sedap. Suasana dalam tu pun ok. Ke memang sebab tak ramai orang?

Chocolate ice blended, mocha latte, chocolate cake, salad & lasagna
Chocolate ice blended, mocha latte & chocolate cake
Lasagna
Mocha Latte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *