Terasa Seperti Menyertai ‘The Amazing Race Asia – Singapore’

Ini adalah pengalaman pertama ke luar negara secara backpacker. Sebelum ni dah pernah pergi Indonesia, tapi memang follow je lah apa tentative program diaorang, macam mana nak gerak semua diaorang dah aturkan. This time semua buat sendiri. Tapi yang anehnya aku langsung tak ambil kisah pun, sebab macam yakin dan percaya dengan Izzah punya plan. […]

Continue reading

Late Dinner @ Haus By SSMY

Tak ingat sebenarnya bila mula follow SSMY di Facebook. Bila tahu dia ada buka kedai makan, perasaan tu macam menarik-narik je untuk mencuba. Jadinya, Haus by SSMY menjadi salah satu tempat wajib pergi dalam senarai selain USS. Kitaorang sampai dalam pukul 10.00pm. Masa tu tak berapa ramai sangat orang, tapi orang masih lagi datang walaupun […]

Continue reading